vergroot online zichtbaarheid

Je online zichtbaarheid vergroten? Kom dan in contact met de online marketing professionals van Hostplek. We kunnen diverse online marketing diensten aanbieden om je bedrijfs- of merkbekendheid een boost te geven. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van social media marketing, blog marketing en e-mail marketing. Natuurlijk kunnen we ook een combinatiepakket maken met de verschillende online marketingdiensten. We stemmen alles af met jou als klant en zorgen er zo voor dat we aan de hand van een content kalender de blog of social media inplannen volgens deze kalender.

Social Media Marketinge-Mail MarketingBlog Marketing

Online Marketing

social media marketing

Een van onze specialisaties is social media marketing. Met het opkomende gebruik van de verschillende social media kanalen is online zichtbaarheid op deze kanalen een must. We gaan samen aan de slag om te kijken binnen welk kanaal je doelgroep zich bevindt. Daarna gaan we een strategie bepalen om deze doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen en in contact te laten komen met je bedrijf. Door een periodieke rapportage houden we je als klant op de hoogte van de ontwikkelingen van je bedrijf op de social media kanalen.

Social Media Marketing

e-mail marketing

E-mail Marketing is belangrijk om in contact te blijven met je doelgroep en potentiële klanten. Door periodieke updates te versturen blijf je in contact en kun je diensten of producten onder de aandacht brengen. Ook kun je middels e-mail marketing je klantenkring uitbreiden. Door op je website een koppeling te maken met je e-mail management tool kunnen inschrijvingen op je nieuwsbrief automatisch verwerkt worden.

e-mail marketing

blog marketing

Heb je zelf ook wel eens de behoefte aan achtergrondinformatie en nieuwtjes? Datzelfde hebben je bezoekers waarschijnlijk ook. Daarom is een blog op je website een ideale tool. Zoek de interactie met je doelgroep via je website met nieuwtjes of tips. Ook kun je middels je blog aantonen dat jij een expert bent in het vakgebied waarin je opereert. Bovendien kun je via het blog linken binnen je pagina of naar externe pagina’s. Dat is een extra voordeel in combinatie met zoekmachine optimalisatie.

Blog Marketing

Hulp nodig bij je online marketing?

  • Next
  • Prev