Support en service

Support en service heeft bij Hostplek top prioriteit. Wanneer je een vraag of probleem hebt met een van onze diensten, zijn wij er om te helpen. We gaan vaak zelfs nog een stapje verder. Alles voor een tevreden klant ;)


TeamViewer Quicksupport Bel 0475-744241

veelgestelde vragenDrupal Support

Support

Veel gestelde vragen?

Wij krijgen regelmatig de zelfde vragen van onze klanten. Deze hebben we overzichtelijk voor je weergegeven. Staat jouw vraag of het antwoord op jouw vraag niet in het overzicht. Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.

Wie is eigenaar van een bij Hostplek geregistreerde domeinnaam

Bij Hostplek worden domeinnamen op naam van onze klant ofwel registrant geregistreerd. Dit betekend dus dat u zelf eigenaar bent van de door u geregistreerde domeinnaam. Hostplek staat geregistreerd als technisch contact.

Voor welke periode registreer ik mijn domeinnaam?

Registraties van domeinnamen en hosting worden altijd voor één jaar vastgelegd. U betaald dus ook voor een jaar. Wilt u uw domeinnaam of hosting laten vervallen? Geef dit dan uiterlijk twee maanden voor de einddatum van de registratie aan ons door of annuleer de registratie via het klantenpaneel.

Wat is Drupal cms?

Simpel gezegd is Drupal een CMS Systeem. CMS staat voor content management system ofwel een systeem dat achter een website zit om deze te kunnen beheren. Zo stellen wij onze klanten in staat om zelf aanpassingen te kunnen maken in hun eigen website. Wist je trouwens dat Drupal een van de meest krachtigste cms systemen is? Wij informeren je graag naar de voordelen van een website gemaakt in Drupal, bekijk ook onze pagina Drupal Specialist of neem contact met ons op.

Wat voor online marketing mogelijkheden heb ik?

De online marketing specialisten van Hostplek bieden verschillende online marketing trajecten aan. Dit varieert van social media marketing tot e-mail marketing en zelf blog marketing. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij de Zoekmachine Optimalisatie van je website.

Kan ik zien welke websites jullie hebben gemaakt?

Natuurlijk! Wij zijn trots op ons werk en dat laten we graag zien. We hebben een speciale pagina ingericht met onze referentie projecten. Neem een kijkje op de pagina referenties.

Drupal support

Wanneer Hostplek jouw professionele Drupal website heeft gemaakt, is het natuurlijk zaak dat deze netjes onderhouden blijft. Inhoudelijk kun je hier zelf mee aan de slag, maar voor de veiligheid van de website zorgt Hostplek middels het Drupal Support abonnement.


Meer over Drupal support

Drupal Support

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

  • Next
  • Prev